Η ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανησυχία στο Yπουργείο Εθνικής Άμυνας για τουρκική προβοκάτσια στην Κύπρο

στην

Φόβοι ότι οι Τούρκοι θα στήσουν προβοκάτσια στην Κύπρο τον ερχόμενο Ιούνιο. Αφορμή η διενέργεια γεώτρησης της πετρελαϊκής εταιρεία TOTAL σε θαλάσσιο οικόπεδο. Πλήρης ετοιμότητα στα ελληνικά νησιά

 

Έντονη ανησυχία για τη δημιουργία τεχνητού τουρκικού επεισοδίου στην Κύπρο διακατέχει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως απεκάλυψαν ανώτατες πηγές οι οποίες διαβεβαίωσαν μάλιστα ότι τα ελληνικά νησιά είναι σε ετοιμότητα.

Οι πηγές του Υπουργείου τόνισαν ότι αναμένουν τον Ιούνιο η Τουρκία να δημιουργήσει “ιστορία” στα κυπριακά ύδατα. Αφορμή όπως λένε αποτελεί το γεγονός ότι τον Ιούνιο έχει προγραμματιστεί γεώτρηση από την εταιρεία Total. “Θεωρούμε ότι πιθανώς να κάνουν πάλι όπως τότε που έβγαλαν το Barbaros”, ανέφερε χαρακτηριστικά ανώτατος παράγων του υπουργείου.

Ο ίδιος παράγων διαβεβαίωσε, πάντως, ότι η Ελλάδα έχει πάρει όλα τα μέτρα της ήδη για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας. “Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα μας για την Τουρκία. Όλα τα νησιά μας είναι φορτωμένα”, είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος και ξεκαθάρισε ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο, αντίθετα με τις τουρκικές που έχουν προβλήματα μετά την έκτακτη αποστρατεία που προκάλεσε το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν.

Οι πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπογράμμισαν μάλιστα ότι η Τουρκία αντιμετωπίζει προβλήματα στη Συρία τα οποία προσπαθεί να “εξάγει” στο εξωτερικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Τελευταία από

Πανε στην Αρχη