Η ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για εργαζόμενους ανακοίνωσε ο Ο.Λ.Π.

στην

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, γνωστοποιήθηκε χθες με εγκύκλιο που διένειμε η διοίκηση της εταιρείας στους εργαζομένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως κίνητρο για αυτούς που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης, δίνεται το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ το χρόνο, για πέντε έτη. Το θέμα έχει προβληματίσει τους εργαζομένους, καθώς, όπως ανέφεραν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποί τους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι περισσότεροι δεν δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία να συμμετέχουν σε αυτό, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα που θα λαμβάνουν ως σύνταξη, είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με αυτά που παίρνουν τώρα και μάλιστα σε περίοδο κρίσης.

Πηγές από την εταιρεία ανέφεραν ότι έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες συζητήσεις των συνδικαλιστικών σωματείων των εργαζομένων του Ο.Λ.Π. με εκπροσώπους της διοίκησης, για τη διετή σύμβαση εργασίας που είχε ξεκινήσει το 2015 και λήγει στα τέλη του φετινού Ιουλίου, με τρίμηνη μετενέργεια (σ.σ. το χρονικό διάστημα, μετά την παράταση ισχύος των ορών της Σ.Σ.Ε., κατά το οποίο παραμένουν ενεργοί οι κανονιστικοί όροι των Σ.Σ.Ε. μετά τη λήξη ή την καταγγελία τους).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Τελευταία από

Πανε στην Αρχη