Η ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καταγγελίες με… selfie και χαμόγελα ο Μητσοτάκης από τη Μόρια (ΦΩΤΟ)

στην

Στην Λέσβο κάνει περιοδεία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, και με τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το παράκτιο περιπολικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού “Τοξότης”, το οποίο συμμετέχει και σε διασώσεις προσφύγων και μεταναστών.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νησί επισκέφθηκε το κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια, αλλά και το χωριό Μόρια, όπου συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή – λόγω του προσφυγικού – ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Με δηλώσεις του κατηγόρησε την Κυβέρνηση για ανεπάρκεια στο θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού.

“Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι, δυστυχώς, όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πολύ μεγάλης ανεπάρκειας από την κυβέρνηση στα ζητήματα διαχείρισης προσφυγικού προβλήματος… Δυστυχώς, η εικόνα την οποία είδα σήμερα στην Μόρια από πάνω, διότι δεν μπήκα στον χώρο – και δεν μπήκα στον χώρο, διότι για να μπω έπρεπε να συνοδεύομαι με δύο διμοιρίες αστυνομικών και προφανώς και δεν επιβάρυνα την αστυνομία με μια τέτοια κίνηση – αλλά η εικόνα που είδα, δυστυχώς, είναι μια εικόνα αποκαρδιωτική. Είναι αδιανόητο σήμερα να έχουμε ανθρώπους οι οποίοι ζουν σε διαλυμένες σκηνές, μέσα στις λάσπες – και σήμερα είναι και μια μέρα με καλό καιρό. Όλοι είδαμε τι έγινε πριν από κάποιες εβδομάδες με τον χιονιά”.

“Το επαναλαμβάνω και εδώ, από τη Μόρια: Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσοι κοινωνικοί πόροι, οι οποίοι να λιμνάζουν και, λόγω ανικανότητας ή αδιαφορίας, αυτοί να μην απορροφώνται, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις εικόνες τις οποίες βλέπετε εσείς κάθε μέρα και τις οποίες είχα την ευκαιρία να δω σήμερα”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Τελευταία από

Πανε στην Αρχη