Η ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Φεύγει ο Μαντούβαλος από το ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά; (ΦΩΤΟ)

στην

Δείτε τις αναρτήσεις του στο facebook

 

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια εμπλοκής του στην πολιτική ζωή του Πειραιά – και συγκεκριμένα στην περιφέρεια Α’ Πειραιώς και Νήσων – και δεδομένου ότι έχει διαγράψει έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στο Μεγάλο Λιμάνι ως νομικός, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Πέτρος Μαντούβαλος, φαίνεται ότι κάνει ένα “update” στη λίστα των ψηφοφόρων του.

Ήδη, πριν τα Χριστούγεννα, υπάρχει γενικότερα η έντονη φήμη στον Πειραιά ότι ίσως τους επόμενους μήνες πάμε για εκλογές… Βέβαια, μπορεί να πει κάποιος ότι αυτές οι αναλύσεις είναι καφενειακού επιπέδου, στην “πιάτσα” όμως οι Πειραιώτες διασταυρώνουν διάφορα δεδομένα.

Όταν παρατηρούν ότι ο κ. Μαντούβαλος ενημερώνει συχνά – πυκνά το προφίλ του στο facebook με φωτογραφίες από κομματικές εμφανίσεις του σε Φθιώτιδα και Φωκίδα, και στις λεζάντες του τονίζει με έμφαση τη συνύπαρξή του με κορυφαία στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης (όχι της δεξιάς, όπως αναφέρει και ο ίδιος με την πρώτη ευκαιρία, παρόλο που είναι “παλιοσειρά” δεξιός) τότε το μυαλό όλων πάει στην… καχυποψία.

Οι Πειραιώτες αντιλαμβανόμενοι το γεγονός ότι – τον – τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες από τη Νέα Δημοκρατία η κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ του ιδίου και άλλων συνυποψηφίων του (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) και το πέρασμά του από τον ΛΑ.Ο.Σ. που στέφθηκε με αποτυχία, φτάνοντας μέχρι τη νίλα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του 2014 για την Περιφέρεια Αττικής, οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι ο γνωστός ποινικολόγος κάνει “μετακόμιση” του πολιτικού του γραφείου.

Ο “Πετράν” όπως τον προσφωνούσαν οι Μανιάτες του Πειραιά, είδε την επιρροή του να συρρικνώνεται δραματικά ήδη από το 2007, την περίοδο δηλαδή που έκανε γερό “μπάσιμο” και για τον Δήμο… τον πρόλαβαν όμως οι εξελίξεις.

Και όλοι στον Πειραιά γνωρίζουν πόση ζημιά μπορεί να προκαλέσει σε έναν Μανιάτη πολιτικό του Πειραιά το… “μαύρισμα” από τους συμπατριώτες του. Κάτι τέτοιο, ο Πέτρος Μαντούβαλος το γνωρίζει πολύ καλά, αφού είναι “παλιός στο κουρμπέτι”.

Γι’ αυτόν τον λόγο, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι κάνει “προετοιμασία” σε Φωκίδα και Φθιώτιδα, με σκοπό να έχει δημιουργήσει μια άλφα δεξαμενή ψηφοφόρων σε περίπτωση εκλογών, από τη στιγμή που ο λιμανίσιος αέρας δε τον σηκώνει.

 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook

Μοναδική σε παλμό και όγκο η εξαιρετική εκδήλωση της #Δημ.Το.Δελφών Νέας Δημοκρατίας που είχα την τιμή και τη χαρά να παρευρεθώ με ομιλητή τον φίλο και συνάδελφο Βουλευτή & τ. Υπουργό Μάκη ΒΟΡΙΔΗ,τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βαγγέλη Κατσαγούνο και τον Πρόεδρο κ. Ευθύμιο Κατσαρέλη.
Η ΦΩΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΜΜΗ
#fygete
— στην τοποθεσία Άμφισσα.

 

Από την εξαιρετική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας με ομιλήτρια την Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ που είχα την τιμή και τη χαρά να προσκληθώ με τους φίλους και συναδέλφους Βουλευτές Θανάση ΜΠΟΥΡΑ και Χρήστο ΣΤΑ’Ι’ΚΟΥΡΑ

 

Tο κουτσαβάκι γράφει…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Τελευταία από

Πανε στην Αρχη